Grunnleggende Tips, Triks Og Ideer For Camping

Når du går camping med familien din, vil du sannsynligvis skape minner som alle husker for livet. Men er minnene gode fylt med smil og latter? Eller er bare turen som ingen noensinne vil snakke om? Forskjellen er i stor grad i din kunnskap og forberedelse til turen. Les videre for tips du kan bruke mot campingsuksess.

Når du er camping, en nødvendighet for utstyret er en overlevelse kniv. Dette er den viktigste delen av camping utstyr. Kjøp en høy kvalitet overlevelse kniv, ikke bare den billigste du kan finne, kan livet avhenge av det. Disse knivene er alle svært like; de har en lang blad taggete på den ene siden og en hul håndtak. Inne i håndtaket kan du bære fiske linje, kroker, et kompass, og kamper som en liten overlevelse Kit.

Hvis du reiser med barn, gi dem muligheten til å hjelpe deg når du kommer til campingplassen. De kan bære utstyr, støtte deg som du setter opp teltet og se etter brensel. Ikke bare vil det holde dem opptatt og ut av trøbbel, vil det være morsomt for dem også.

Forske på en potensiell campingplass godt. De har alle forskjellige fasiliteter. Noen kan ha dusj og bad, mens andre kanskje ikke. Det er enda noen campingplasser som er ganske fancy, med på stedet mini golf spill eller badeland. Du trenger kanskje ikke eller vil ha alt det, så finn ut av det på forhånd, slik at du ikke blir skuffet når du kommer dit.

Introduser dere selv til andre familier camping i nærområdet, som et middel til å være sosiale og mer tilbøyelige til å hjelpe hverandre ut. Hvis et annet mannskap kommer etter at du har satt opp, tilbyr å hjelpe til med teltet eller utstyr. Hvis noe går galt i løpet av turen for noen, er det mye lettere å be om hjelp fra noen som var høflig nok til å presentere seg selv.

Når du planlegger for din camping tur, ikke glem å pakke solkrem. Bare fordi du ikke er på stranden betyr ikke at du ikke trenger beskyttelse mot solens brennende stråler. En sport solkrem kan være et smart valg hvis du skal gjøre anstrengende fysiske aktiviteter i løpet av turen.

Før du tar med hunden din på campingtur, må du venne ham til ideen med litt øvelse i bakgården. Pitch teltet i et allerede kjent område, og la ham sove eller spille i det for en stund. Å ta med en hund kan virkelig legge til moroa med camping, så lenge dyret har vært tilstrekkelig forberedt på arrangementet.

Pakk ekstra lommelykter og batterier. Det kan bli ganske mørkt om natten, vekk fra alle byens lys. En lyskilde er svært viktig. Ta med noen ekstra lommelykter bare i tilfelle. Pass på at du pakker ekstra batterier også. En lyskilde er noe du ikke ønsker å finne deg selv uten.

Campingturer med familien din blir minner om legenden. Noen ganger er disse minnene gode, noen ganger er de dårlige. For å gi din neste campingtur de høyeste sjansene for suksess, bruk alle ideene du har lest i denne artikkelen. De kan tjene som telt av kunnskap som beskytter deg.